""

Yerköy İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne yeni yüz « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 08:20

Yerköy İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne yeni yüz

Yeni atanmasıyla hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor ilce Müdürü Mustafa Karaca İlçe kapalı spor salonu ve tesisleri bakim onarıma alınarak yeni yüzü ile Yerköylü sporcuların ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yerköy İlçe Gençlik ve  Spor Müdürlüğüne yeni yüz
Son Güncelleme :

19 Ekim 2017 - 7:00

Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Karaca yaptığı açıklamada; “Uzun yıllar Yerköy’lü vatandaşlarımıza ve sporcularımıza hizmet eden spor salonumuzun bakım onarım çalışmaları tamamlanmıştır.
Çim Saha bakımı tamamlanmış olup devamında da tribün bakımı, iç ve dış boyama, dış korkuluklar, soyunma odaları , kapalı spor salonu ve çim saha seyirci koltukları, Işıklandırma çalışmaları tepeden tırnağa her yeriyle yenilenen Yerköy şehir stadyumu ve kapalı spor salonu bakım onarım çalışmaları tamamlanmış olup, İlçe Halkımızın hizmetine sunulmuştur. Yerköy’lü gençlerimizi ve sporcularımızı daha çok spora teşvik edebilmek için her zaman elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışacağız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.