""

Yerköy ÖNDER‘den Şengök’e ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 09:26

Yerköy ÖNDER‘den Şengök’e ziyaret

Yerköy ÖNDER İmam Hatipliler Dernek Başkanı Necati Badır ve Yerköy imam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök’ü makamında ziyaret etti.

Yerköy ÖNDER‘den Şengök’e ziyaret
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2017 - 7:00

Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök’ü makamında ziyaret eden Yerköy ÖNDER İmam Hatipliler Dernek Başkanı Necati Badır ve Yerköy imam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretlerinde, her zaman ilçe halkımızla iç içe olan 15 temmuz darbe girişimi gecesinde Yerköy ilçe halkımızı bütünleştiren demokrasi nöbetinde her gün bizlerle birlikte olan ve aynı zamanda eğitime vermiş oldukları büyük destekleri sayesinde gerek TEOG da gerek YGS ve LYS’de Yerköy de büyük bir başarı kazanılmasında katkıları olan Yerköy ilçe kaymakamımız Sayın Nevzat Şengök’e teşekkür ziyaretinde bulunarak dernek olarak hediyemiz sunduk. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.
Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök ise, İlçemizde eğitim seviyesinin, başarı grafiğinin yükselmesi için her zaman elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. İnşallah İlçemizin eğitim seviyesi her zaman ileri seviye olacaktır ifadelerini kullanarak Yerköy imam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden ve anlamlı hediyelerinden dolayı teşekkür etti.
Yerköy imam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Yerköy İlçe Milliği Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’u da makamında ziyaret ederek Eğitime verdikleri desteklerden ve hizmetlerden dolayı hediye takdim ettiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.