""

Yerköy Şehitliğinin bakım ve onarımı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:38

Yerköy Şehitliğinin bakım ve onarımı yapıldı

Yerköy Kaymakamlığı tarafından İlçe Şehitliği ve bağlı köylerde bulunan şehit mezarlarının bakım ve onarımı yapıldı.

Yerköy Şehitliğinin  bakım ve onarımı yapıldı
Son Güncelleme :

01 Haziran 2017 - 7:00

Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, şehitliği ziyaret ederek yapılan çalışmaları kontrol etti. Şengök, şehitlerin haklarını asla ödeyemeyeceklerini belirterek, vatanın bölünmez bütünlüğü için gözünü kırpmadan canlarını feda ettiklerini söyledi.
Kaymakam Şengök,”Aziz şehitlerimizi rahmetle minnetle ve saygıyla anıyoruz. Onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Şehitliğimizin her zaman bakımlı ve güzel olması gerekir. Bu bakımdan bizlerde gerekli çalışmarımızı yapıyoruz. Bazı şehit mezarlarımızın bakım ve onarıma ihtiyacı varsa hemen her türlü bakımını yaparak tamamlıyoruz. Aynı şekilde köylerimizde bulunan şehit mezarlarımızında bakım ve onarımını yapıyoruz. Bu vesile ile şehitlerimizi tekrar saygıyla minnetle anıyoruz.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.