""

Yerköy Ticaret Borsasının temsil gücü artıyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:08

Yerköy Ticaret Borsasının temsil gücü artıyor

Yerköy Ticaret Borsası son zamanlarda yaptığı hizmetlerle ve Tüm Türkiye’de Yerköy’ü temsil gücünü hızla artırması ile göz dolduruyor.

Yerköy Ticaret Borsasının temsil gücü artıyor
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2017 - 7:00

Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu; Borsasımız biz göreve geldiğimizden itibaren büyük mesafe kat ederek daha güzel hizmetlere imza atmış ve temsil gücünü oldukça artırarak büyük değişiklikleri de beraberinde getiren hizmet kalitesine ulaşmıştır dedi.
Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu; “Yerköy Ticaret Borsasını akredite yaptık, Avrupa standartlarında (5 yıldız hizmet kalitesine eriştirdik.) Borsamız kapsamında üyelerimize arsa kazandırarak yeni işyerlerinin yapılmasını sağladık. Beşbin tonluk silo, günlük 100 tonluk eleme tesisi ve bir çok tesislerin yapımının önünü açtık. Depoculuk A.Ş.’ye 1 trilyon sermaye ile katılım taahhüdünde bulunduk. Ölçü ve tartı konusunda ikinci kantarımızı kurarak iş sıkışıklıklarını önledik. 1000 kw’lık trafo kurduk. Saha düzenlemeleri yaparak daha güzel bir ortam kurduk. Çarşı merkezinde Borsamızı daimi ve kendi yerine kavuşturarak, daha ferah bir ortam hazırladık açıklamalarında bulunan Esatbeyoğlu sözlerini şöyle sürdürdü.
“ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, “Durmak yok yola devam” sözünü kendimize örnek alarak, hizmetlerimize ve bu yolda bize engel olmaya çalışanlara hiç bir zaman fırsat vermeden yolumuza başarılarla devam edeceğiz.
Bu hizmetlerle beraber temsil gücümüzü artırmamızın ardından Ben şahsım TOBB Delegesi olarak TSE’de teknik kurula dahil oldum. Yozgat Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kuruluna Yerköy’ü temsilen seçildim. Kısa zamanda bu başarıların sağlanmasında dört yıldır beraber çalıştığımız Yönetim Kurulumuza meclisimize ve üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızda bizden bilgi ve tecrübesini esirgemeyen TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na sonsuz teşekkür ederim”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.