""

Yerköy’de 23 Nisan coşkusu « Yeniufuk Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 02:00

Yerköy’de 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yerköy’de de çeşitli etkilinliklerle kutlandı.

Yerköy’de 23 Nisan coşkusu
Son Güncelleme :

23 Nisan 2024 - 17:45

23 Nisan Programı kapsamında Kırşehir Caddesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk konması ardından Şehit Kamil Çelikkaya İlkokulu’nda tören düzenlendi.
Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler ve oyunlar da büyük beğeni topladı.
Başkan Arslan, program sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın umutlu ve aydınlık bir geleceğe sahip olması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Programa İlçe Kaymakamı; Muharrem Coşgun, Belediye Başkanı Fatih Arslan, İlçe protokolü, öğrenciler ve veliler katıldı./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.