Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerköy’lü ikizler, dev turnuva için Almanya’da

Yozgat’ın Yerköy nüfusuna kayıtlı ve Göztepe Tire Futbol Okulu öğrencilerinden olan Halil İbrahim ve Muhammed Emin Mısıroğlu, UEFA Internationale Provinzial U11 Cup için Almanya’ya gidiyorlar.

Yozgat’ın Yerköy nüfusuna kayıtlı ve Göztepe Tire Futbol Okulu öğrencilerinden

Babaları da kendileri gibi sporcu olan Milli Tekvandocu ve beden eğitimi öğretmeni olan Özgür Mısıroğlu’nun Göztepe Tire Futbol Okulu’nda oynayan 2007 doğumlu Halil İbrahim ve Muhammed Emin Mısıroğlu isimli ikiz çocukları, sezon başında Göztepe U 11 takımına seçilerek, akademi takımında oynamaya başladı. Futbol yeteneklerinin kısa süre içerisinde Göztepe Tire Fubol Okulu’nda keşfedilmesi üzerine ikizler, dünyanın en seçkin takımlarının katıldığı turnuvada yeteneklerini sergileyecekler.
Almanya’nın Düseldorf şehrinde yapılacak turnuvaya Bayern Münih, Inter, Manchester City, Everton, Galatasaray, Beşiktaş, PSV Einthoven gibi büyük takımlar da katılıyor.
Yerköylü vatandaşlar, ilçelerinden böylesine genç yeteneklerin çıkarak yıldız olmasının kendilerini gururlandırdığını belirterek, ikizlerin Arda Turan gibi dünyanın ünlü takımlarında oynamasının Yozgat ve ülke adına gurur verici olabileceğini ifade ettiler.

Reklamı Geç