""

Yerköy’lü ikizler, dev turnuva için Almanya’da « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 00:31

Yerköy’lü ikizler, dev turnuva için Almanya’da

Yozgat’ın Yerköy nüfusuna kayıtlı ve Göztepe Tire Futbol Okulu öğrencilerinden olan Halil İbrahim ve Muhammed Emin Mısıroğlu, UEFA Internationale Provinzial U11 Cup için Almanya’ya gidiyorlar.

Yerköy’lü ikizler, dev  turnuva için Almanya’da
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2018 - 7:00

Babaları da kendileri gibi sporcu olan Milli Tekvandocu ve beden eğitimi öğretmeni olan Özgür Mısıroğlu’nun Göztepe Tire Futbol Okulu’nda oynayan 2007 doğumlu Halil İbrahim ve Muhammed Emin Mısıroğlu isimli ikiz çocukları, sezon başında Göztepe U 11 takımına seçilerek, akademi takımında oynamaya başladı. Futbol yeteneklerinin kısa süre içerisinde Göztepe Tire Fubol Okulu’nda keşfedilmesi üzerine ikizler, dünyanın en seçkin takımlarının katıldığı turnuvada yeteneklerini sergileyecekler.
Almanya’nın Düseldorf şehrinde yapılacak turnuvaya Bayern Münih, Inter, Manchester City, Everton, Galatasaray, Beşiktaş, PSV Einthoven gibi büyük takımlar da katılıyor.
Yerköylü vatandaşlar, ilçelerinden böylesine genç yeteneklerin çıkarak yıldız olmasının kendilerini gururlandırdığını belirterek, ikizlerin Arda Turan gibi dünyanın ünlü takımlarında oynamasının Yozgat ve ülke adına gurur verici olabileceğini ifade ettiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.