""

Yerköy’lü Kick-Boksculardan Büyük Başarı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 01:28

Yerköy’lü Kick-Boksculardan Büyük Başarı

Hafta sonu Çorumda’da düzenlenen Minikler Kick-Boks Türkiye Şampiyonasına Antrenörler Mustafa Zararsız, Yunus Avcı ve Yerköy’den Erol Gök gözetiminde giden 7 sporcudan Mustafa Kaan Zararsız 40 kiloda Türkiye ikincisi, Yerköy’den Şehit Şaban Karadoğan Orta okulu öğrencisi Aleyna Çelik Türkiye 5, Mehmet Akif Ersoy Orta okulu öğrencisi Beyhan Ülger ise Türkiye altıncısı olmayı başardı.

Yerköy’lü Kick-Boksculardan Büyük Başarı
Son Güncelleme :

30 Aralık 2016 - 7:00

Daha öncede birçok başarısı bulunan Erol Gök, başarısına bir yenisini daha ekleyerek Türkiye 5. ve 6. olup Yozgat’ı ve Yerköy’ü bir kez daha gururlandırdı.
Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası minikler Kick-Bok turnuvasında dereceye giren 7 sporcunun oluşturduğu il karması hafta sonu Çorum’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katılmak için Çorum’a gitmişlerdi. Yaklaşık 350 sporcunun katıldığı Türkiye şampiyonasında Yozgat ekibinde Mustafa Kaan Zararsız bütün rakiplerini yenerek finale kadar yükseldi. Final müsabakasında karşılaştığı rakibine yenilince Mustafa Kaan Zararsız Türkiye ikinci olarak Yozgat’a döndü. Turnuvaya katılan Yerköy’den Antrenör Erol Gök’ün öğrencilerinden Aleyna Çelik Türkiye 5. Olurken, Beyhan Ülger Türkiye 6. Oldu.
Diğer taraftan yine Yozgatlı Öğrencilerden Mustafa Cihan Özüpek Türkiye 5. Abdullah Emir Avcı ise Türkiye 6. oldu. Kick-Boks Antrenörü Erol Gök; Çorum’da düzenlenen minikler Türkiye Şampiyonasına katılan 7 sporcunun da müsabakalarda ellerinden gelenin en iyisini yaptığını söyledi. Ben başta Türkiye ikincisi Mustafa Kaan Zararsız olmak üzere turnuvaya ilimizi temsilen katılan ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteren Yerköy’lü öğrencilerimizden Aleyna Çelik, Beyhan Ülger’i ve bütün sporcularımızı kutluyorum’’ dedi.
Erol Gök, ayrıca çocuklarımızın spora daha çok ilgi duymaları için velilerden, iş adamlarından ve sivil toplum kuruluşlarından destek beklediğini dile getirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.