""

YERKÖYLÜ SGK BİNASI İSTİYOR « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 19:59

YERKÖYLÜ SGK BİNASI İSTİYOR

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK Hizmetlerinden yararlanan Yerköy’lü vatandaşlar “Bizimde SGK Hizmet Binamız olsun” Yerköy’de mevcut bulunan SGK hizmet merkezi oldukça yetersiz. İfadelerini kullandı.

YERKÖYLÜ SGK  BİNASI İSTİYOR
Son Güncelleme :

08 Kasım 2016 - 7:00

SGK Hizmetinden yararlanmak isteyen Yerköy’lü vatandaşlardan Yunus Özer; Biz yıllardır Yerköy’de yaşayan ve Yerköy’e hizmet etmiş bireyleriz. Ne zaman Yerköy’den dışarı çıkıp Yozgat’ın diğer ilçelerine dahi gitsek Yerköy’den çok çok küçük olan İlçelerde dahi Sosyal Güvenlik Kurumu SGK’ya ait hizmet binalarının olduğunu veya yapım aşamasında olduğunu görüyoruz. Fakat Yerköy’de bulunan SGK bir apartman altına bir iş yeri gibi kurulmuş ve dar bir çalışma ortamında kalabalık bir nüfusa cevap vermeye çalışıyor. Çünkü Yerköy’de bulunan SGK hizmet merkezi sadace Yerköy’e değil Çiçekdağı, Köseli, Şefaatli halkının da bir çoğuna hizmet vermekte İnsanlar başvurularını ve öngörüşmelerini de olsa buradan yapmaktadır. Biz Yerköy’e bulunan merkeze yakın hoş bir yere SGK hizmet binasının yapılmasını istiyoruz. Yerköy artık göz ardı edilmemeli” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.