""

Yeşillendirme çalışmaları devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 03:37

Yeşillendirme çalışmaları devam ediyor

Akdağmadeni Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalar çerçevesinde yeşillendirme çalışmaları hızla sürüyor.

Yeşillendirme çalışmaları devam ediyor
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2017 - 8:52

Yozgat’ın gelişimini sürdüren ilçelerinin başında gelen Akdağmadeni’nde ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem veriliyor. Belediye tarafından sürdürülen çalışmalar çerçevesinde adeta ağaçsız alan bırakılmıyor.
Akdağmadeni belediyesi ilçede yeşillendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte belediye ekipleri det çeşitli türlerde fidanı toprakla buluşturdu.
Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, her yıl gerçekleştirdikleri ağaç dikimi ve çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte ilçenin standartlarını yükseltmeye devam ettiklerini söyledi.
Akdağmadeni’nin yeşil dokusunu korumak ve güçlendirmek için büyük çaba harcadıklarını vurgulayan Başkan Daştan, “İlçemizin doğal yapısının bozulmaması ve korunması için yapılan çalışmalar neticesinde yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları devam etmektedir. Bununla birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemizde yeşil alanların korunması, çimlendirilmesi çalışmaları aralıksız sürmektedir. Mavi ladin, topak akasya, çınar, akça ağaç, kurt bağrı ve çeşitli türdeki çalı türlerinin dikimiyle yaptık. Bundan sonra ilçemizin yeşillendirilmesi ve yeşilin korunması yönünde çalışmalarımız sürecek” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.