""

Yılbaşı onlar için sıradan bir gün « Yeniufuk Gazetesi

8 Mayıs 2024 - 21:53

Yılbaşı onlar için sıradan bir gün

Vatandaşların çoğu yeni yıla ailesi ve sevdikleriyle girmenin mutluluğunu yaşadı.

Yılbaşı onlar için sıradan bir gün
Son Güncelleme :

01 Ocak 2018 - 7:00

Vatandaşların çoğu yeni yıla ailesi ve sevdikleriyle girmenin mutluluğunu yaşadı.
Emniyet mensupları, hastanelerde çalışan sağlık personeli, taksiciler, temizlik işçileri ve basın mensupları başta olmak üzere bazı vatandaşlar da yılbaşını çalışarak geçirdi.
Yozgat Devlet Hastanesi acil servisinde görevli doktorlar, kendileri için yılbaşının diğer günlerden bir farkının olmadığını belirterek nöbetçi oldukları için yılın son gününü çalışarak geçirdiklerini ifade ettiler.
Yılbaşı gecesini çalışarak geçirenlerin başında taksiciler geliyor. Taksici Hasan Taşarslan, yılbaşının kendileri için sıradan günlerden hiçbir farkının olmadığını belirtti.
Taşarslan, “Biz ekmek paramızı kazanmak için çalışıyoruz.
Fazla bir iş çıkmadı ama yine de sabaha kadar bekleyeceğiz” dedi.
Şehrin temizliğini yapan belediye temizlik işçileri de yılbaşını çalışarak geçirdi. Temizlik işçileri, “Bizim için şehrin temizliği daha önemli.
Tabi ki gönül evimizde ailemizle yeni yıla girmeyi ister fakat ekmek parası mecburen işimizi yapıyoruz. Yeni yıla tertemiz bir Yozgat’la gireceğiz.
Çünkü biz daha temiz bir Yozgat için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.
Emniyet ekipleri ise şehrin en işlek yerleri olan Lise Cadesi ve Meydan’da uygulama yaptı. Sürücüler alkol kontrolünden geçirildi.
Yozgat Emniyet Müdürlüğü Şehir İçi Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis ekipleri, rutin trafik denetimlerini sürdürdüklerini belirterek, vatandaşların yeni yılını kutladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.