""

Yıldırım: Medyanın güçlü olması ifade özgürlüğü açısından büyük önem taşımaktadır « Yeniufuk Gazetesi

8 Mayıs 2024 - 07:58

Yıldırım: Medyanın güçlü olması ifade özgürlüğü açısından büyük önem taşımaktadır

İç Anadolu Birliği (İÇAN) Yozgat Şube Başkanı Sibel Yıldırım, ilkeli, tarafsız ve araştırmacı bir medyanın şehrin gelişmesine doğrudan katkı yaptığını belirterek, medyanın güçlü olmasının ifade özgürlüğü açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Yıldırım: Medyanın güçlü olması ifade özgürlüğü açısından büyük önem taşımaktadır
Son Güncelleme :

10 Ocak 2018 - 7:00

İÇAN Yozgat Şube Başkanı Sibel Yıldırım, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada gazetecilerin gününü kutladı.
Yıldırım, şunları kaydetti: “Halkımızı ilimizde ve ülkemizde meydana gelen olaylardan, yaşanan gelişmelerden haberdar olması için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışan basın mensupları bizlere doğru ve tarafsız bilgileri teknolojinin gerektirdiği hızda ulaştırmaya çalışmaktadırlar. İlkeli, tarafsız ve araştırmacı bir medya, ilimizin gelişmesine doğrudan katkı yaptığı gibi, yöneticileri uyarıcı ve yol gösterici yayınlar kamu hayatını da önemli yönde etkilemektedir. Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini, gerekse kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması anlamında büyük önem taşımaktadır. Bundan dolayı gazetecilik, günümüzün en önemli ve popüler mesleklerinin başında gelmektedir. Üstlendikleri her görevi, her koşulda sürdürmeye çalışan basın çalışanlarının bu görevlerini günümüze kadar güvenilir, ilkeli ve tarafsız bir şekilde başarı ile yerine getirmiş olmaları takdire şayandır.Zor şartlar altında bile görev bilincini kaybetmeyen, üstün gayreti ile habercilik anlayışından ödün vermeksizin fedakarca çalışan gazetecilerimizin bu anlamlı gününü kutlar, İlimize verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.