Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YOBÜ’den uzaktan eğitime destek

YOBÜ Öğretim Üyesi Mustafa Böyükata tarafından Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne uzaktan seminer verildi.

YOBÜ Öğretim Üyesi Mustafa Böyükata tarafından Tokat İl Milli Eğitim

YOBÜ Öğretim Üyesi Mustafa Böyükata tarafından Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne uzaktan seminer verildi.
Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Böyükata, Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün daveti üzerine uzaktan eğitim yoluyla “Eğitimde STEM Yaklaşımı için Proje Tabanlı Etkinliklerin Önemi” konulu seminer verdi.
Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Murat Urfalıoğlu’nun moderatörlüğünde 21 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya ilginin yüksek oluşu dikkat çekti. Zoom üzerinden gerçekleştirilen program Youtube üzerinden de izlendi.
Prof. Dr. Mustafa Böyükata, eğitimin her kademesinde STEM uygulamalarına yer verilebileceğini belirterek, proje tabanlı yürütülmesinin, öğrenci merkezli etkinlikler ile öğrencilerin mizaç, ilgi ve eğilimlerini keşfetmeye de katkı vereceğini ifade etti. Öğrencide potansiyelin açığa çıkartılması ve kapasite artışının sağlanması bakımından önemine değindi. STEM faaliyetlerinin bir öğretmenin danışmanlığında olabileceği gibi, birden faza öğretmenin işbirliği ile de gerçekleştirilebileceği ifade edildi.
Toplantının faydalı olduğunu belirten Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Prof. Dr. Mustafa Böyükata’ya teşekkür ederek, ileride kendilerini Tokat’ta yüz yüze de etkinliklerde yanlarında görmek istediklerini ifade etti.

Reklamı Geç