""

YOGİSAD Başkanı Çelik’ten, Orman Genel Müdürü Karacabey’e ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 04:50

YOGİSAD Başkanı Çelik’ten, Orman Genel Müdürü Karacabey’e ziyaret

Yozgat Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (YOGİSAD) ve Çelikler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çelik, Orman Genel Müdürü hemşehrimiz Bekir Karacabey’i makamında ziyaret etti.

YOGİSAD Başkanı Çelik’ten, Orman Genel Müdürü Karacabey’e ziyaret
Son Güncelleme :

19 Ağustos 2022 - 19:09

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; YOGİSAD Başkanı Ayhan Çelik, Yerköy İlçesine bağlı, Mengen köyüne dikilen orman için teşekkür etti.
Başkan Çelik, “İlçeye bağlı Belkavak köyüne daha önce Yozgat Orman Şube Müdürlüğümüz tarafından meraya orman dikilmişti. Burası mera vasfından çıkartılarak orman vasfına dönüştürülmesi gerekir. Bu sayede Orköy kanunundan köylülerimizin faydalanmasını istiyoruz. Çünkü burası mera olduğu için ve fidanların meraya dikildiği için ne orman sahip çıkabiliyor ne de köy muhtarlığı sahip çıkabiliyor. Sayın Genel Müdürümüzün bu sorunumuzun çözülmesi yönünde gerekli talimatlarda bulundu.”dedi.
Yerköy’e hızlı trenin 45 dakikaya gelmesi münasebetiyle bu bölgedeki İnandık Barajının etrafının ağaçlandırılaraktan halkın hizmetine sunulması gerektiğini söyleyen Çelik, “Sayın Genel Müdürümüzle inandık barajı konusunda da bilgilendirmelerde bulundum. Ayrıca Musabeyli Cemil Çiçek Barajının da ağaçlandırılması konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Genel Müdürümüzün memleketine karşı yaklaşımı bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Karacabey, ilimiz genelindeki bütün baraj ve gölet çevresinin ağaçlandırılarak çalışma yapılmasına yönelik projelerinin olduğunu belirtti. Bu vesile ile Sayın Genel Müdürümüze yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
Başkan Çelik, ziyaret anısına Orman Genel Müdürü Karacabey’e Osmanlı Tuğrasının resminin bulunduğu tabak hediye etti. / Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.