""

YÖK bursu kazanan öğrencilere başarı belgesi verildi « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 05:00

YÖK bursu kazanan öğrencilere başarı belgesi verildi

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavına girerek, ilk üç tercihi arasında Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi lisans programlarını seçerek kayıt yaptıran ve burs almaya hak kazanan 5 öğrenciye Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M.A Yekta Saraç tarafından imzalanan başarı belgeleri, Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey tarafından verildi.

YÖK bursu kazanan öğrencilere  başarı belgesi verildi
Son Güncelleme :

20 Aralık 2016 - 7:00

Üniversitenin Senato Toplantısı öncesi gerçekleştirilen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey bu yıl Yükseköğretim Kurulu tarafından başlatılan uygulamayla Tarım, Ziraat, Orman, Su Ürünleri odaklı lisans programlarına yönelik “YÖK Bursu” ile Üniversitenin Ziraat Fakültesine yerleşen 5 öğrencinin bu burs imkânından faydalanmaya başladığını söyledi.
YÖK Bursunun miktarının aylık 600 TL olduğunu, bunun da 12 ay boyunca 4 yıl ödeneceğinin ve öğrencinin başarı durumuna göre kesilip kesilmeyeceğinin bilgisini veren Rektör Karacabey, Ziraat Fakültesi öğrencileri Lütfü Koç, Burak Alptekin, Sezai Ergül, Yeşim Öcal ve Sümeyye Ceyhan’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.