""

Yol yapım çalışması KPSS hayallerini suya düşürdü « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:17

Yol yapım çalışması KPSS hayallerini suya düşürdü

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Yozgat Bozok Üniversitesi’nde gerçekleştirilen KPSS Ön Lisans sınavına, yol yapım çalışmaları nedeniyle 10.00 kuralına takılarak geç kalan 15 aday sınava giremedi.

Yol yapım çalışması KPSS  hayallerini suya düşürdü
Son Güncelleme :

05 Kasım 2018 - 7:00

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Yozgat Bozok Üniversitesi’nde gerçekleştirilen KPSS Ön Lisans sınavına, yol yapım çalışmaları nedeniyle 10.00 kuralına takılarak geç kalan 15 aday sınava giremedi.
Yozgat’ta Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans Genel Yetenek Genel Kültür sınavı başladı. Sınav merkezlerine gelen adaylar giriş belgeleri ve kimlikleri kontrol edilerek sınava alındı. Bozok Üniversitesi’nde sınava giren adaylar, Karayolları tarafından üniversite yolunda yapılan asfalt çalışmaları nedeniyle gecikme yaşadı. Yol yapım çalışması nedeniyle sınav kapılarının 10.00’da kapanması uygulamasına takılmak istemeyen adaylar zamanla yarıştı. Kimi adaylar ise saniyeyle sınava girerken yaklaşık 15 öğrenci de bir dakika ile sınava giremedi.
Sınava giremeyen öğrenciler karayolu başta olmak üzere belediye ve trafik akışını yeterince sağlayamayan trafik ekiplerini suçladı. Sınava 1 dakika geç kalan öğrenciler dakikalarca sınav görevlilerine dert yandılar. Sınava geç kalan adaylardan Mehmet Udun, yol yapım çalışmaları nedeniyle sınava geç kaldığını söyleyerek görevlilerle uzun süre tartıştı. Yakınını sınava getiren Fatih Şen’de yol yapan karayollarının bugün gerekli tedbiri alması gerektiğini belirterek, “Daha önce bu yolu açmış olsalardı bu sıkıntı yaşanmazdı. Belediye ve karayollarının hatasıdır. Sınava giremeyenlerden onlar sorumludur” dedi.

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.