""

Yönetim Fidan’dan rapor bekliyor « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 01:52

Yönetim Fidan’dan rapor bekliyor

2017-2018 sezonunu için hazırlıklarını sürdüren Yozgatspor 1959 FK’da yönetim Teknik Direktör Memduh Fidan’dan gelecek olan raporu bekliyor.

Yönetim Fidan’dan rapor bekliyor
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2017 - 8:47

İç transferleri bir an önce sonuçlandırmak isteyen Yozgatspor yönetiminde yeni Teknik Direktör Memduh Fidan’a geçen sezonun maçlarını içeren videolar izletilmeye başlandı.
Önümüzde ki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK’da iç transfer harekatı başladı. Geçtiğimiz günlerde takımın başına getirilen yeni Teknik Direktör Memduh Fidan’a geçen sezonun maçlarını içeren videolar hazırlanarak izletilmeye başlandı. Oyuncuların performansını inceleyecek olan Fidan, gitmesini ve kalmasını istediği oyuncuları belirleyerek yönetime sunacak. Yönetim tarafından da kalması konusunda hemfikir olunacak olan oyuncular ile 2017-2018 sezonu için sözleşme imzalanacak.
Yozgatspor 1959 FK yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına önümüzdeki hafta içerisinde start verecek. Kulüp yönetimi, öncelikle iç transferin netleşmesini, daha sonra da teknik heyet ile kendilerinin hazırladığı dış transfer listesinin masaya yatırılması konusunda fikir birliğine vardı.
Yozgatspor Asbaşkanı Ahmet Akgün, teknik direktör Memduh Fidan ile varılan anlaşmanın ardından takımda kalmasını istedikleri oyuncularla ilgili olarak bilgi verdiklerini söyledi. Akgün, ‘’Teknik heyetimize maç kasetlerini teslim ettik. Bu kasetleri izleyip, kalmasını istedikleri oyuncularla ilgili bize rapor sunacaklar. Mevcut kadrodan bizim kalmasını istediğimiz bazı oyuncular var. Bu oyuncularla ilgili gerekli bilgilendirmeyi yaptık. Takımın iskeletinin korunmasından yanayız. Teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda iç transferi hemen tamamlayıp, ardından da dış transferi şekillendireceğiz’’ dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19