""

Yozgat Barosu iftarında gazeteciler bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:20

Yozgat Barosu iftarında gazeteciler bir araya geldi

Yozgat Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde gazeteciler bir araya geldi.

Yozgat Barosu iftarında gazeteciler bir araya geldi
Son Güncelleme :

12 Nisan 2022 - 16:10

Yozgat Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde gazeteciler bir araya geldi.
Grand Ser Otelde düzenlenen iftar yemeğine Yozgat Barosu Başkanı Av. Muhsin Ayanoğlu, avukatlar ve ilde görev yapan yerel ve ulusal ajans temsilcileri katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde gazeteciler ve avukatlar sohbet etti. Baro Başkanı Muhsin Ayanoğlu, burada yaptığı konuşmada; meslektaşları ve gazetecilerle bir arada olmaktan ve iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Ayanoğlu, “Yozgat Barosu olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimize bugünde gazetecilerimizle birlikte yaptık. Pandemi ve kısıtlamalar nedeniyle bir araya gelme imkanımız bulunmuyordu. Kısıtlamaların kaldırılması ve normalleşme süreciyle birlikte bizde geleneksel hale getirdiğimiz iftarımızı hep birlikte yapmış olduk.. Katılımlarından dolayı gazetecilerimize ve meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.”diye konuştu. Haber Merkezi

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.