""

Yozgat Başbakan’ı karşılamaya hazır « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 21:43

Yozgat Başbakan’ı karşılamaya hazır

16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği halk oylaması ile ilgili ‘evet’ kampanyası kapsamında Başbakan Binali Yıldırım yarın Yozgat’a gelerek miting düzenleyecek.

Yozgat Başbakan’ı karşılamaya hazır
Son Güncelleme :

04 Nisan 2017 - 7:00

Başbakanı ağırlayacak olan Yozgat’ta, AK Parti İl Teşkilatı şehrin girişini ve çıkışını, Başbakanın geçeceği cadde ve sokakların tamamını AK Parti bayraklarıyla donattı. Ayrıca, Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek miting öncesinde AK Parti İl Başkanlığı tarafından meydanı gören bir bina üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın fotoğrafları asıldı. Yarın saat 13.00’de Yozgat’a gelmesi beklenilen Başbakan Binali Yıldırım ilk olarak Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap edecek. Ardından ise Yozgat Şehir Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirecek. Başbakan Binali Yıldırım daha sonra ise Kırıkkale mitingine katılacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.