""

Yozgat Belediyesi Bozokspor transferlerle göz doldurdu « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 01:34

Yozgat Belediyesi Bozokspor transferlerle göz doldurdu

Bölgesel Amatör Lig’de Yozgat’ı temsil edecek olan Yozgat Belediyesi Bozokspor kadrosuna kattığı oyuncularla göz doldurdu. Ülkenin bir çok kulübünden şehre gelen oyuncular Yozgat kampında çalışmalarını sürdürüyor.

Yozgat Belediyesi Bozokspor transferlerle göz doldurdu
Son Güncelleme :

23 Ağustos 2022 - 17:22

Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulüp Başkan Yardımcısı Murat Tanışman, yaptığı açıklamada; Yozgat’a yakışır ve iddialı bir takım oluşturduklarını belirtti. Hedeflerini şampiyonluk üzerine kurduklarını belirten Tanışman, buna yönelik çalışmaları sürdürklerini ifade etti.
Takımın yeni ve genç bir ekipten oluşturduklarını vurgulayan Tanışman, kadrolarına kattıkları futbolcuları şöyle açıkladı: “Doğaç Akun Çiğli Belediyespor’dan, Anıl Ediz Silifke Belediyespor’dan, Gökay Yiğit Malatya İdman Yurdu’ndan, Orkun Erdoğan Bağlumspor’dan, Mehmet Şükrü Önder Yalovaspor’dan, Muharrem Kaya Yozgatspor 1959 FK’dan, Devran Çamurtaş Mardin Mazıdağı Fosfatspor’dan, Cesur Uçar Çayıralan Esnafspor’dan, Burak Emre Kayan Yozgatspor 1959 FK’dan, Timurcan Gök Aliağaspor’dan, Sergen Çelik Ayvalıkgücü Belediyespor’dan, Meriç Bayram Yozgatspor 1959 FK’dan, Tamer Arıcı Bursa Yıldırımspor’dan, Melih Saraçoğlu Altınova Belediyespor’dan, Emirhan Yurunuş Yozgatspor 1959 FK’dan, Devrim Aksongur Adana 1954 FK’dan, Fadıl Karadağ Isparta 32 Spor’dan ve Osman Çağlar Uç Kahta 02 Spor’dan kulübümüze katıldı.
Yavuz Selim Ekinci, Samet Arık , Toygar Yiğit Karahan , Burak Güven ve Yasin Karagöz ile de sözleşme yenilendi. Çalışmalarını Yozgat Çamlık Otel’de girdiği kampla sürdüren ekibimiz çalışmalarını tamamladıktan sonra ikinci etap kamp çalışmaları için Afyon’a hareket edecek.” / Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19