""

Yozgat Belediyesi’nin tabelasına T.C. ibaresi eklendi « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 03:45

Yozgat Belediyesi’nin tabelasına T.C. ibaresi eklendi

Yozgat Belediyesi tabelasına Başkan Kazım Arslan’ın talimatıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan T.C. ibaresi eklendi.

Yozgat Belediyesi’nin tabelasına T.C. ibaresi eklendi
Son Güncelleme :

25 Nisan 2024 - 13:05

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası Yeniden Refah Partisi’nden Yozgat Belediye Başkanı seçilen Kazım Arslan, belediye binasında bulunan tabelaya Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan T.C. ibaresi eklenmesi yönünde talimat verdi.

Talimat üzerine Yozgat Belediyesi tabelasına ‘T.C.’ ibaresi eklendi.Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, yaptığı açıklamada; vatandaşlardan gelen talep üzerine belediye tabelasında Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan “T.C.” ibaresini ekletildiğini söyledi.

Başkan Arslan, “Yozgat halkımızın taleplerini dikkate alarak yapılan bu değişiklik şehirdeki birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğine inanıyorum. Hemşehrilerimizin bir isteğini daha yerine getirdik. Yozgat’ı daha da güzelleştirmek ve vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu./Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.