""

Yozgat bin testi kebabı ile rekor kırmaya hazırlanıyor « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 15:37

Yozgat bin testi kebabı ile rekor kırmaya hazırlanıyor

Yozgat Valiliği, Yozgat Belediyesi ve İç Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu tarafından “1. Ulusal Yemek Festivali” kapsamında bin testi kebabı pişirilerek rekor çalışması gerçekleştirilecek.

Yozgat bin testi kebabı ile  rekor kırmaya hazırlanıyor
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2017 - 7:00

Belediye Kültür Müdürlüğünce 5-7 Mayıs tarihleri arasından organize edilecek festival etkinlikleri kapsamında Lise Caddesi’nde kurulacak ocaklarda bin testi kebabı pişirilecek.
Festival için hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, “Yozgat’a özgü bir değeri ön plana çıkarmak için testi kebabıyla rekor denemesi yapacağız. Guinness Rekorlar Kitabı için başvurumuzu yaptık. Yozgat’ın ismini, kültürünü diğer illerde de duyurmak istiyoruz. Festival 3 gün sürecek. Bu süre zarfında değişik kategorilerde çeşitli yarışmalar düzenlenecek” dedi.
Arslan, Yozgat’ın tanıtımı için bu tür uygulamaları sürekli hale getireceklerini de sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.