""

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, kaçak mal ticaretine büyük darbe vurdu « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 20:59

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, kaçak mal ticaretine büyük darbe vurdu

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonla Çekerek ilçesinde bir işyeri ve ikamette yapılan aramalarda önemli miktarda kaçak mal ele geçirdi.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, kaçak mal ticaretine büyük darbe vurdu
Son Güncelleme :

16 Nisan 2024 - 17:32

Yapılan operasyonda;  11.440 gram kaçak kıyılmış tütün,  5000 adet kaçak boş makaron,  27.280 adet kaçak dolu makaron bulundu.

Olayla ilgili gözaltına alınan şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu (SKM) kapsamında adli işlem başlatıldı.

Ayrıca, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmaların da “Tehdit ve Basit Yaralama” suçlarından toplam “9 Ay 16 Gün” hapis cezası bulunan bir şahsı yakalayarak gerekli yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim etti.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği bu başarılı operasyonlarla şehrin huzur ve güvenliğini sağlamaya devam ediyor./Haber Merkezi

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.