""

Yozgat Emniyeti 2 Bin 250 paket kaçak sigara ele geçirdi « Yeniufuk Gazetesi

17 Nisan 2024 - 00:18

Yozgat Emniyeti 2 Bin 250 paket kaçak sigara ele geçirdi

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, uygulama noktasında durumundan şüphelenerek durdurdukları araç içerisinde 2 Bin 250 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirdi.

Yozgat Emniyeti 2 Bin 250  paket kaçak sigara ele geçirdi
Son Güncelleme :

16 Kasım 2016 - 7:00

Olayla ilgili gözaltına alınan iki şüpheliden birisi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre; Polis ekipleri Sivas istikametinden Yozgat istikametine seyir halinde olan bir aracı Muslubelen Rampasında uygulama noktasında durdurdu. Ekipler, araç içerisindeki H.A ve C.A isimli şahısların durumundan şüphelenerek araç içerisinde yaptıkları aramada aracın arka koltuğunun oturma ve yaslanma bölümünün orijinal olmadığını tespit etti.
Zula tabir edilen bölmelerinin bulunduğu arka koltuğu yaslanma ve oturma bölümünde ve ayrıca aracın ön yolcu koltuğunun arka bölümünde 2 Bin 250 paket bandrolü bulunmayan Gümrük Kaçağı sigara ele geçirdi. Sigarayı imha etmek üzere el koyan ekipler, H.A, ve C.A isimli şüphelileri gözaltına aldı.
Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. H.A, isimli şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yozgat Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Devletimizin büyük oranda vergi kaybına neden olan ve kaçak tütün mamullerinin satışı nedeni ile haksız rekabete maruz kalan dürüst esnaflarımızın gelir kaybının önüne geçmek için kaçak sigara ile mücadelemiz halkımızın ve esnafımızın desteği ile artarak devam edecektir.”ifadelerine yer verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.