""

Yozgat Emniyeti gün boyu özel öğrencileri ağırladı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:12

Yozgat Emniyeti gün boyu özel öğrencileri ağırladı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, Engelliler Haftası dolayısıyla, Uğur Bektaş Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğrencilerini gün boyu misafir ederek ağırladı.

Yozgat Emniyeti gün boyu  özel öğrencileri ağırladı
Son Güncelleme :

24 Mayıs 2017 - 7:00

Öğretmenleri gözetiminde İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederen öğrenciler, bütün birimleri gezerek polislerin görevlerini anlamaya çalıştı. Öğrencileri makamında ağırlayan İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, onlarla yakından ilgilenerek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Esentepe Mevkiinde Bölge Trafik İstasyonu ve sahada çalışan trafik ve asayiş ekiplerini de ziyaret eden öğrenciler, polis kıyafetlerini giyerek uygulama yaptı. Öğle yemeğini polis ağabey ve ablaları ile birlikte yiyen öğrencilerin sevinçli ve çok mutlu oldukları gözlendi. İl Emniyet Müdürü Seçgin Çengeloğlu, öğrencileri gün boyu ağırlamaktan bugünü onlarla geçirmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, organizeyi gerçekleştiren Okul Müdürü Selçuk Doğandemir’e teşekkür etti. Uğur Bektaş Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu Müdürü Selçuk Doğandemir’de Engelliler Haftası sebebiyle öğrencilere yönelik farklı bir etkinlik düzenlediklerini belirterek Yozgat Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’na teşekkür etti. Doğandemir, “Öğrencilerimizi misafir eden,makamında ağırlayan ve harika bir gün geçirmelerini sağlayan, onların ne kadar özel olduklarını hissettiren ,fırsat ve imkan verildiğinde her türlü işi layıkıyla yerine getirdiklerini görmemizi sağlayan ve her daim desteklerini ve yanımızda olduklarını hissettiren İl Emniyet Müdürümüz Sayın Seçkin Çengeloğlu’na, Emniyet Müdür Yardımcımız Hüseyin Kömürcü’ye, Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederim.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.