""

Yozgat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinin 2 üyesi istifa etti « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:21

Yozgat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinin 2 üyesi istifa etti

Yozgat’ta geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde yapılan kongrede iş başına gelen Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinde 5 kişiden oluşan yönetim kurulunda istifa depremi yaşandı. Yönetim kurulu üyelerinden Bülent Demirtürk ve Kadir Şahin’in birlikte istifaları Yozgat kamuoyunda yankı uyandırdı.

Yozgat Esnaf Kefalet ve Kredi  Kooperatifinin 2 üyesi istifa etti
Son Güncelleme :

13 Mart 2017 - 7:00

Başkanlığını Uğur Bektaş’ın yardımcılığını Mehmet Gönül’ün, Murahhas Üyeliğini Atilla Saygı’nın yaptığı Yozgat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinde Yönetim Kurulu üyeleri, Bülent Demirtürk ve Kadir Şahin’in istifaları başkan tarafından kabul edilerek işleme konuldu.
Bülent Demirtürk, yaptığı açıklamada, istifa gerekçesini bir tepki istifası olarak nitelendirdi. Demirtürk,”Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinde öteden beri devam edegelen görev dağılımında değişikliğe gidilmesi şarttı.
Ama bazı arkadaşlar yönetimde olması gereken kan değişimine karşı çıktı. Biz de bu nedenle istifa etmemiz gerektiğini düşünerek yönetimden ayrıldık.”dedi.
Yozgat Esnaf Kefalet ve kredi Kooperatifinde yepyeni bir ekibin işbaşında olması gerektiğini vurgulayan Demirtürk, en geç önümüzdeki dönemde hizmet bayrağını devralmak için yönetime yeni bir ekiple aday olacaklarının mesajını verdi.
Demirtürk “İstifasını istediğimiz istifa etmediği için bir tepki istifasıydı bizim yaptığımız
Burada önemli olan bunca yıldır hizmet ettiğimiz Yozgat esnafına daha iyi hizmet verme arzusu içinde radikal kararlar verilmesi gerekiyordu ama maalesef beklediğimiz sonuç çıkmadı.
İnşallah bir daha ki genel kurulda yepyeni bir kadro ile hizmet odaklı bir ekiple bu bayrağı demokratik şartlar içerisinde devralmak için mücadele edeceğiz. Yozgat esnafına yakışan hizmet için çabalayacağız.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.