""

Yozgat Gençlik Spordan “Merkezim her yerde” projesi « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 04:45

Yozgat Gençlik Spordan “Merkezim her yerde” projesi

Yozgat İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından öğrenciler, “Merkezim her yerde projesi” kapsamında Esenli Köyünde gençlerle bir araya geldi.

Yozgat Gençlik Spordan “Merkezim her yerde” projesi
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2017 - 9:23

Proje kapsamında bir araya gelen gençlere önce gençlik merkezi gezdirildi ve Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz tarafından faaliyetler hakkında bilgi verildi. Sonrasında Gençlik Merkezleri tanıtım filmini ve “Bilime Hizmet Etmiş Türk Bilginleri” projesi kapsamında Mimar Sinan’ın hayatını ve eserlerini anlatan kısa bir film izlendi.
Öğrenciler, gençlik merkezi salonunda unutulmaya yüz tutmuş eskiden oynanan çocuk oyunları oynayarak eğlenceli dakikalar geçirdi.
Gençlik merkezimizdeki faaliyetlerin ardından Türkiye’nin ilk milli parkı olan Yozgat Çamlık Milli Parkını gezen öğencilere öğle yemeği ikram edildi ve doğa yürüyüşü yapıldı.
Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, şunları kaydetti: “Merkezim her yerde projesi” kapsamında birçoğu ilk defa şehir merkezine gelen Esenli köyü misafir ettiğimiz gençlerimizi, Tarihi Çapanoğlu Büyük Camii, Yozgat Müzesi ve Nohutlu Seyir Tepesi’ne de götürerek ilimizi gezdirdik.
Programdan oldukça memnun kalan gençlerimiz kendilerine bu imkanı sunan başta Gençlik ve Spor Bakanlığı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Bu tür ekinlerimize bundan sonrada devam edeceğiz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.