""

Yozgat İnfak Derneğinden 178 yetim öğrenciye aylık 225 TL burs « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 07:29

Yozgat İnfak Derneğinden 178 yetim öğrenciye aylık 225 TL burs

Yozgat İnfak Derneği ve Katar Hayır Derneği iş birliği ile Yozgat Merkez ve ilçelerindeki toplam 178 yetim öğrenciye aylık 225 TL burs verilecek.

Yozgat İnfak Derneğinden 178 yetim öğrenciye aylık 225 TL burs
Son Güncelleme :

06 Ekim 2017 - 7:00

Yaş sınırı olmaksızın üniversite son sınıfa kadar devam edecek bu bursların 3 aylık periyotlar halinde de artış göstereceği belirtildi.
Yozgat İnfak Derneği Başkanı Ömer Yağmur, yaptığı açıklamada, dernek olarak her zaman Yozgat eğitimine ve öğrencilere yönelik katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Yağmur, “Katar Hayır Derneği ile yaptığımız görüşmelerde yaklaşık 250Yozgatlı yetimin ismini gönderdik. Yaptığımız görüşmeler neticesinde bu isimlerden şu ana dek 178’ine burs bağlandı. Bu sayı ilerleyen dönemlerde daha da artacaktır. “dedi.
İnfak Derneği Başkanı Yağmur, hedeflerinin Yozgat’ta bu imkandan faydalanmayan tek bir yetim bırakmamak olduğunu ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.