""

Yozgat MMO’dan kandil mesajı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 10:14

Yozgat MMO’dan kandil mesajı

Yozgat Makine Mühendisleri Odası (MMO) Başkanı Tahir Demirel, yayınladığı mesajında Yozgat halkının kandilini kutladı.

Yozgat MMO’dan  kandil mesajı
Son Güncelleme :

31 Mart 2017 - 7:00

Demirel, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Yozgat Efendimiz Hadisi Şerifte Recep Allah’ın ayı, Şaban benim ayım ve Ramazan da ümmetimin ayıdır diye buyuruyorlar.
Bizleri üç ayların bu ilk gününe kavuşturduğu için Yaradanahamdü senalar olsun. Her bir gününde ayrı ayrı güzellikler, bereketler ve rahmetler barındıran mübarek üç aylar hakkımızda hayırlar getirsin İnşaallah.Yüce Allah’ım İslam coğrafyasını kapital ve emperyal güçlerin taşeronları vasıtasıyla elinde sermaye ettiği şu günlerde yaşayan insanlara ‘kul’ olma idrakını nasip eylesin. Tekrardan kurtuluşa ermemizi sağlasın. Son olarak 16 Nisanda yapılacak halk oylamasının birliğimize ve kardeşlik hukukumuza zarar vermeden geçmesini temenni ediyorum. Çıkan sonucun önce şehrimize sonra ülkemize ve İslam coğrafyasına hayır olmasını temenni ediyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.