""

Yozgat Öğrenci Yurdu için seferber olundu « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:18

Yozgat Öğrenci Yurdu için seferber olundu

İstanbul’da yapımı hızla devam eden Yozgat Öğrenci Yurdu ve Kültür Merkezi içi İstanbul’daki Yozgatlılar seferberlik ilan etti.

Yozgat Öğrenci Yurdu için seferber olundu
Son Güncelleme :

01 Mart 2017 - 7:00

Kaba inşaatında sona gelinen Yozgat Öğrenci Yurdu ve Kültür Merkezi eksiklerini bir bir tamamlıyor. Merkezi İstanbul’da Bulunan İstanbul Yozgatlılar Federasyonu önderliğinde yaptırılan ve finansının tamamını üyeler, ilçe-köy dernekleri, Yozgatlı iş adamlarının üstlendiği yurt için İstanbul’da yaşayan Yozgatlılar seferber oldu. Her işin ucundan birilerinin tuttuğunu, bu sayede de yapılan işlere hız verildiğini belirten Federasyon Başkanı Ahmet Yılmaz; ‘’ Uzun süreçler ve uğraşlar sonunda başladığımız ve şu günlerde sonlara yaklaştığımız yurt inşaatımıza ilgi ve yardımlar devam ediyor. Zor olacağını ve meşakkatli bir iş olacağını bilerek girdiğimiz bu işten alnımızın akıyla da çıkacağız inşallah. Yıllardır yüzbinlerce Yozgatlının yaşadığı bir metropolde artık bir ismimizin yaşatılması gerektiği, özellikle de bu anlamda ismimizin hayırlı bir iş için anılması bizler için çok önemliydi. İstanbul’a yıllardır okumaya gelen hemşerilerimiz var ve barınma konusunda her geçen dönem sıkıntılar artıyor. Bu sıkıntıyı bir nebze azaltmak için girdiğimiz bu girişimde bizleri yalnız bırakmayan İstanbul’da yaşayan tüm Yozgatlılara teşekkürü bir borç biliyoruz.’’ dedi.
YOZGATLILAR
YEMEKTE
BULUŞUYOR
Yapılan yardımları arttırmak ve bu zamana kadardestek veren yardımseverlere de teşekkür etmek amacıyla 4 Mart 2017 Cumartesi günü bir buluşma organizasyonu düzenleyeceklerini belirten Yılmaz, “İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Öncülüğünde devam eden Yozgat Öğrenci Yurdu ve Kültür Merkezi İnşaatımıza bu güne kadar hayırsever iş adamlarımızın katkıları ile bu seviyeye gelmiş olup, azda olsa benimde katkım olsun diyebilecek ve sağladığı katkı ile aidiyet duygusunu sürekli yaşayacak olan 300 hemşerimize ulaşmak ve de bu güne kadar yardım eden hayırsever vatandaşlarımıza, siyasi büyüklerimizin de katılacağı bir yardım yemeği organizasyonu yapacağız. Katılımın yüksek ve verimli olacağını düşündüğümüz bu yemekte tüm hemşerilerimizi görmekten de kıvanç duyarız.’’diye konuştu.
Birçok siyasetçi, işadamı, sivil toplum örgütlerinin de ziyaret ettiği yurt binasını son olarak geçtiğimiz günlerde, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ziyaret etti. Vali Yurtnaç, girişimin kıymetli ve faydalı olacağını bu anlamda da katkıların artması gerektiğini ifade ederek yurdun bir an önce faaliyete girmesi gerektiğini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.