""

Yozgat POMEM’de bin 100 öğrenci eğitim görüyor « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 01:40

Yozgat POMEM’de bin 100 öğrenci eğitim görüyor

Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Şaban Kütükoğlu, okulda Bin 100 öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi.

Yozgat POMEM’de bin  100 öğrenci eğitim görüyor
Son Güncelleme :

14 Aralık 2016 - 7:00

Yozgat’ta görev yapan gazeteciler, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ta terör saldırısında hayatını kaybeden polisler için Yozgat POMEM müdürünü ziyaret ederek baş sağlığı dileğinde bulundular.
Ziyarette POMEM hakkında gazetecilere bilgi veren Kütükoğlu, şunları kaydetti: Okulumuz üniversite mezunu öğrencilerle eğitimini sürdürüyor. Burası Türkiye’nin birinci okulu, bu sene 400 tane bayan öğrenci aldık, intiba bitti ve geçen hafta eksiklikleri giderdik. Cumartesi günü sabah saat 9.30’da açılış yapılacak. Öğrencilerimizi devletine milletine bağlı bir nesil yetiştirmeliyiz. Asla FETÖ gibi terör örgütlerine fırsat vermemeliyiz. Bunda devlet kurumlarının yıllardır bir örgüte teslim edilmesinin de etkisi var. Bu sene daha iyiyiz. Polis Özel Harekata müracaatlar konusunda patlama oldu.”dedi.
Kütükoğlu, ziyaretlerinden dolayı gazetecilere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.