""

Yozgat protokolü vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 14:37

Yozgat protokolü vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi

Yozgat Belediyesi tarafından bu yıl 21.ncisi düzenlenen Uluslararasi Sürmeli Festivali etkinlikleri kapsamında Yozgat Protokolü kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi.

Yozgat protokolü vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi
Son Güncelleme :

06 Ağustos 2022 - 13:44

Sarraflar Caddesinde düzenlenen kahvaltı programına vatandaşların da ilgisi büyük oldu. Yozgat Valisi Ziya Polat ve Belediye Başkanı Celal Köse, cadde üzerinde boydan boya kurulu masalardaki vatandaşları tek tek ziyaret ederek afiyet olsun dileklerinde bulundu.

Programa; Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, Cumhuriyet Başsavcısı  Recep Sevgili, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Tanışman, federasyon ve dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Vali Ziya Polat, vatandaşlarla böylesine güzel bir ortamda kahvaltı yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Polat, “Festival etkinlikleri kapsamında vatandaşlarımızla kahvaltıda bir araya gelmek bizleri ayrı bir mutluluk verdi. Festivaller şehirlerin tanıtımı açısından önemli olduğu kadar, birlik, beraberlik adına da kaynaşmaya vesile oluyor. Bugünde vatandaşlarımızla kahvaltıda bir aradayız.” dedi.

Belediye Başkanı Celal Köse’de festival programı kapsamında vatandaşlarla bir arada olduklarını belirterek, “Pandemi nedeniyle 2 yıldır vatandaşlarımızla böylesine ortamlarda bir arada olamıyorduk. Normalleşme süreciyle birlikte iki yıl aranın ardından festivalimizi de dolu dolu etkinliklerle kutlayacağız. Festivalimizin birinci günü oldukça yoğun katılımla kutlandı. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizleri de mutlu etti. Bugünde kahvaltı programı dolayısıyla vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu tür etkinlikler birlik beraberlik adına kaynaşmaya da vesile oluyor. Festival programımız dolu dolu farklı etkinlilerle devam ediyor.” diye konuştu. Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.