""

Yozgat Şehir Hastanesi İçin Değişim Süreci Başladı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 07:27

Yozgat Şehir Hastanesi İçin Değişim Süreci Başladı

Yozgat Şehir Hastanesinde “Kurumsal Kimlik” çalışmalarına başlandı.

Yozgat Şehir Hastanesi İçin  Değişim Süreci Başladı
Son Güncelleme :

01 Kasım 2016 - 17:39

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik Eğitim Birimi koordinatörleri tarafından planlanan eğitimler; Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda, Yozgat Devlet Hastanesi yöneticileri tarafından ilk idari personele verildi. Bir hafta boyunca sürecek olan Kurumsal Kimlik eğitimleri tüm hastane personeline verilecek.
Eğitimde; kurum kültürü, liderlik, iletişim becerileri, takım çalışması, problem çözme, motivasyon anlatıldı.
Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Kurum Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan, yaptığı açıklamada Türkiye’de kurumsal kimlik çalışmalarının önemini vurguladı. Cihan, “Kurumsallaşmak söylendiği gibi basit gibi algılanmış olsa da, buz dağının altında kalan kısmıdır. Dünya trendlerini yakalamak zorundayız.
Dünya trendleri kurumsal kimlik üzerinde durmaktadır. Dünya gelişimi öyle bir noktaya gelmiştir ki, biz istemesek bile yapmak zorunda kalacak bir sistemin içine itmiştir.
Kurumsal çalışmalar da istenilen sadece bina değişimleri değil, insan davranışlarını değiştirmektir. Bizler de çalışan ve hasta davranışlarımızı değiştirebileceğimiz, beklentilerin üzerinde hizmet vereceğimiz çalışmalarımızı planlıyoruz.
Değişimin iradesi eğitimdir. Tüm personelimize Yozgat Şehir Hastanesi açılmadan kurumsal kimlik eğitimlerini vereceğiz. Değişim bizden başlayacak” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.