""

Yozgat Şehir Hastanesinde ilk Anjio yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 05:14

Yozgat Şehir Hastanesinde ilk Anjio yapıldı

Yozgat’ta kısa bir süre önce hasta kabulüne başlayan 475 yataklı Şehir Hastanesinde ilk anjiyo başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Yozgat Şehir Hastanesinde ilk Anjio yapıldı
Son Güncelleme :

25 Şubat 2017 - 7:00

Kardiyoloji Uzmanları Dr. Samet Yılmaz ve Dr. Ufuk Tan Yılmaz tarafından gerçekleştirilen anjiyo Yozgatlılar için de umut oldu.
Yozgat Şehir Hastanesi’ne göğüs ağrısı şikayeti ile kardiyoloji polikliniğine başvuran Fevzi Açıkgöz, Yozgat Şehir Hastanesi’nde gerçekleşen ilk anjiyo hastası oldu. Anjiyonun başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi ve hastanın durumunun iyi olmasından mutluluk duyduğunu belirten Uzm. Dr. Samet Yılmaz ve Uzm. Dr. Ufuk Tan Bayram anjiyo tedavilerinin artık şehir hastanesinde yapılacağını ve kalp hastaları için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini belirttiler.
Anjiyo sonrası kliniğe alınan hastayı ziyaret eden Hastane Yöneticisi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, hastaya geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Surel, “ Yozgat Şehir Hastanesinde ilk anjiyo yapılması bizim için gurur verici. Yozgat’ta anjiyo nedeniyle yapılan sevkler büyük bir oranda azalacak” dedi.
Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca yaptığı açıklamada sağlık tesislerine başvuran hastalara her türlü sağlık hizmetini vermeyi hedeflediklerini belirtti. Anjiyografi ünitesinin kurulmasıyla birlikte çevre illere anjiyo yaptırmak için yapılan sevklerin de büyük bir oranda azalacağını dile getiren Dr. Kurca “Anjiyografi ünitesinin ilimiz ve hepimiz için hayırlı olmasını dilerim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.