""

Yozgat Şehir Hastanesinde ön uygulama çalışmaları devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:48

Yozgat Şehir Hastanesinde ön uygulama çalışmaları devam ediyor

Yozgat’ta 1 Ocak tarihinde açılması planlanan 475 yataklıŞehir Hastanesinde hasta yönlendirme, numune taşıma, ilaç-beslenme-sarf malzeme taşıma, eczane, acil servisten yatış işlemi yapılan hasta, çağrı merkezi arama, yatan hasta hakkında bilgi alma simülasyonları yapıldı.

Yozgat Şehir Hastanesinde ön  uygulama çalışmaları devam ediyor
Son Güncelleme :

13 Aralık 2016 - 7:00

Başarılı geçen uygulamalarda; görevlilerden gönüllü seçilenlerhasta ve hasta yakını rolünü oynadı. Yürüme güçlüğü olan bir hastanınpolikliniğe kadar görevliler tarafından yönlendirilmesi, tekerlekli sandalyeyle taşınması canlandırıldı.
Yine acil servise gelen bir hastanın muayene odasına taşınması, yatış işlemleri ve servise taşınması canlandırılarak sorunsuz bir şekilde simülasyonlar tamamlandı.
Yozgat Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca yaptığı açıklamada vatandaşlara kaliteli hizmet sunabilmek için uygulamalı olarak çalışma yaptıklarını söyledi. Dr. Kurca, “Yozgat Şehir Hastanemizde, simülasyonlarımızı hızlandırdık.
Başarılı geçen simülasyonlar bizleri motive ve mutlu etti. Şikâyetsiz, kuyruksuz, kolay ulaşılabilir, engelsiz hastane için elimizden geleni yapıyor, gece gündüz çalışıyoruz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.