""

Yozgat Şehir Hastanesinin resmi açılış süreci başladı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 08:59

Yozgat Şehir Hastanesinin resmi açılış süreci başladı

30 Kasımda açılışı yapılacak olan 475 yatak kapasiteli Yozgat Şehir Hastanesinin resmi açılış süreci başladı.

Yozgat Şehir Hastanesinin  resmi açılış süreci başladı
Son Güncelleme :

04 Kasım 2016 - 7:00

Bu kapsamda hastane yöneticileri ve Rönesans Firması yetkileriyle ruhsatlandırma işlemleri başvuru sürecini hızlandırmak için toplantı düzenlendi.
Yozgat Şehir Hastanesi Salonunda gerçekleşen toplantıdakonuşan Yozgat Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. İsmail Şimşek, resmi açılış süreci başladığından dolayı, yapılacak olan iş planı öncelik sırasının belirlendiğini, gerekli ruhsatlandırma için kurumlarla iletişime geçilmesi, gerekli evrakların hazırlanması, personelin kullanacağı cihazların eğitimi için eğitim planları düzenlediklerini söyledi.
Yozgat Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca yaptığı açıklamada ise Yozgat ve bölgesine hitap edecek 475 yataklı Yozgat Şehir Hastanesinin kaliteli sağlık hizmetiyle vatandaşlara en iyi sağlık hizmeti sunacaklarını ifade etti.
Dr. Kurca, “Ülkemizdeki tüm sağlık tesislerinin standartlarının belirlenmesi, ruhsatlandırılması ve ruhsatlandırma sonrası faaliyetlerinin mevzuata uygun olup olmadığı incelenmektedir.
Ruhsatlandırma hem sağlık tesislerinin taşıması gereken önemli nitelikleri garanti altına almak, hem tesisler arasında standardizasyonu sağlamak, hem de tesislerin denetimine esas göstergeleri belirlemek açısından gereklidir.
Hastanede laboratuvarlar, görüntüleme üniteleri, atık birimleri, kan merkezi gibi birimlerimizin ruhsatlandırma işlem başvurularını tamamlayarak, kaliteli standartlarına uygun hizmet vereceğiz.
Resmi açılış işlemlerin tamamlanmasından sonra açılışını yapacağımız Yozgat Şehir Hastanesinde; mesai kavramı gözetmeksizin çalışan ekibime, Yozgat Devlet Hastanesi yöneticilerine, sağlık çalışanlarımıza, Rönesans Firması ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.