""

Yozgat standına yoğun ilgi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 21:22

Yozgat standına yoğun ilgi

Türkiye’nin önemli turizm firmalarını bir araya getiren Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Yozgat standına yoğun ilgi
Son Güncelleme :

27 Mart 2017 - 7:00

ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuarın üçüncü gününde vatandaşlar Yozgat standına yoğun ilgi gösterdi.
7 farklı ülkeden de katılımcıların olduğu, ülkemizden de 42 şehir 220 katılımcının yer aldığı fuarda ilimiz, başta termal zenginliklerimiz olmak üzere, Çamlık Milli Parkı, Tarihi Roma Hamamı, Kazankaya Kanyonu, Yozgat Hanımlar Termal Aqua Park, Aydıncık Ametist Taşı ve heykel atölyesi, Sorgun çini sanatı, yöresel ürünlerimiz ve birçok Yozgat’a özgü ürünlerin katılımcılara tanıtıldı.
MÜNİN SARIKAYA MEST ETTİ
‘Ben yoruldum hayat’ şarkısı ile kısa sürede Türkiye’nin gönlüne taht kuran hemşehrimiz Mümin Sarıkaya fuar ziyaretçilerine doyumsuz anlar yaşattı. İki gün boyuncu sahne alan Sarıkaya, söylediği şarkılarla gönüllere dokunurken, konser sonrası vatandaşlar Sarıkaya’dan imza almak ve fotoğraf çektirmek için yoğun ilgi gösterdi. Öte yandan Yozgat standını ziyaret eden vatandaşlar fuar ve Yozgat standı ile alakalı duygu ve düşüncelerini anı defterine yazdı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.