""

Yozgat Tarım Fuarı beklenen ilgiyi görmedi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 12:06

Yozgat Tarım Fuarı beklenen ilgiyi görmedi

Bu yıl 8.ncisi düzenlenen Yozgat Tarım Fuarına ilçe ve köylerden katılımın az olması fuara beklenen ilgiyi görmemesine neden oldu.

Yozgat Tarım Fuarı  beklenen ilgiyi görmedi
Son Güncelleme :

24 Nisan 2017 - 7:00

Geçen yılki fuarda yaşanan benzer sorunların bu yılda yaşanması fuarı ziyarete gelenleri çileden çıkarttı. Yerköy’den fuara ziyarete geldiğini belirten bir aile saat 18:30’da fuar kapalı gerekçe gösterilerek güvenlik görevlileri tarafından içeri alınmadıklarını ifade etti.
Diğer ziyaretçilerde benzer ifadeler kullanarak şunları kaydetti: “Fuarı düzenleyenler neden planlı programlı bir fuar programı belirlemiyor.
Geçen yılda saat 18:00’da ziyaretçilere kapatılan fuar bu yılda erken saatte kapatılıyor. Şirkette çalışan vatandaşlar saat 18-19 gibi mesaiden çıkıyor, ailesini alarak fuara geliyor ve fuarın kapalı olduğunu söylüyorlar. Bu kadar basit fuar düzenlemek yerine hiç düzenlemeseler daha iyidir. En azından uzak mahallelerden gelen vatandaşlarda boşuna yorulmamış ve zaman kaybı yaşamamış olur. Traktör ve zirai tarım aleti alacak vatandaşlarımız zaten fuara ihtiyaçları yok gider traktör bayilerinden alır.
Ama fuarda değişik stantları görmek için gelen aileler hem çeşit azlığından hem de fuarın erken kapanmasından dolayı umduğumuzu bulamadık. Seneye de böyle yapmak yerine hiç yapılmaması daha iyi olur.”diye tepkilerini dile getirdi.
Öte yandan fuar açılışına il yöneticileri ve kurum müdürlerinin ilgisinin az olması akıllara farklı soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Vatandaşlar, “Böylesine düşük profilde bir fuar düzenlemek yerine il yöneticileri, kurum müdürleri, stk’ların da katılımı ve görüşleri alınarak düzenlenmesinin fuarın bu denli sönük geçmesini engellerdi.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.