""

‘Yozgat Tek Yürek’ Mitingi ertelendi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 19:03

‘Yozgat Tek Yürek’ Mitingi ertelendi

Yozgat’ta Hizmet İş Sendikası ve Memur Sen İl Temsilciliği öncülüğünde başlatılan ve siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katılımı ile Cuma günü yapılması planlanan Yozgat Tek Yürek mitingi daha fazla katılım sağlanması ve daha organize bir şekilde düzenlenmesi için ileriki bir tarihe ertelendiği belirtildi.

‘Yozgat Tek Yürek’  Mitingi ertelendi
Son Güncelleme :

21 Aralık 2016 - 7:00

Tertip Komitesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “15 Aralık 2016 tarihinde Yozgat’ta merkez Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımı ile “Yozgat Tek Yürek” olmuştur. Bu birlik beraberliği tüm dünyaya duyurmak ülkemizin birliğine, dirliğine saldıran tüm hain odakların ve işbirlikçilerine tek yürek olduğumuzu göstermek maksadıyla 23 Aralık Cuma namazına müteakip büyük bir miting yapmayı kararlaştırdık. Bu mitingin daha büyük, daha çok katılımda yapılası maksadıyla bir süreliğine erteliyoruz. STK Temsilcilerinden oluşan Yozgat Tek Yürek Tertip Komitesi olarak çalışmaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.