""

Yozgat Ticaret Borsası iftarında üyeler ve ilçe yöneticileri buluştu « Yeniufuk Gazetesi

17 Nisan 2024 - 02:37

Yozgat Ticaret Borsası iftarında üyeler ve ilçe yöneticileri buluştu

Yozgat Ticaret Borsası tarafından Şefaatli İlçesinde düzenlenen iftar yemeğinde borsa üyeleri ve ilçe yöneticileri bi araya geldi.

Yozgat Ticaret Borsası iftarında  üyeler ve ilçe yöneticileri buluştu
Son Güncelleme :

07 Haziran 2017 - 7:07

İftar yemeğine Borsa Başkanı Mehmet Erkekli, üyelerinin yanı sıra, Şefaatli Kaymakamı Menderes Topçuoğlu, Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, STK temsilcileri katıldı.
İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Borsa Başkanı Mehmet Erkekli, ramazan ayının öneminden bahsetti. Erkekli, “Bu ay değerlendirmek için en makbul aydır. Bütün günahlardan arınma, pişmanlığı ve içten gelen tövbeyi Allah’a sunma, doya doya ibadet etme fırsatı bütün din kardeşlerim için hayırlı olsun. Gönlünüzü Allah’a açacağınız bu mübarek Ramazan ayınız kutlu olsun.” dedi.
Katkılarından dolayı TOBB Başkanı RifatHisarcıklıoğlu’na teşekkür eden Borsa Başkanı Mehmet Erkekli, “Mübarek Ramazan ayında bir nebze olsun ihtiyaç sahiplerine destek olmak için elimizden geleni yaptık. Bunu yaparken de mümkün olduğu ölçüde hassasiyet gösterdik ve insanları rencide etmeden hareket ettik.
Daha önce belirlemiş olduğumuz listeler doğrultusunda amacına uygun bir şekilde ihtiyaç sahiplerine tek tek paketleri ulaştırdık.” diye konuştu.
Erkekli Şefaatli’de yapılan organizasyonun ardından Çarşamba günü Sarıkaya’da, Perşembe günü Sorgun, hafta içinde de Merkez ilçede iftar organizasyonlarının devam edeceğini belirterek, Sorgun ilçesinde yapılacak organizasyon öncesinde Ticaret Borsası Sorgun Şubesi’nin yapılan tadilatın ardından açılışının yapılacağını ifade etti.
Borsanın Ramazan ayında yardımlarına devam ettiğini kaydeden Erkekli, “Yozgat Ticaret Borsası, bu Ramazan ayında da yardımlarına devam etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) katkılarıyla hazırlanan 40 bin TL değerindeki 800 adet gıda paketi ihtiyaç sahiplerine mübarek Ramazan ayı başında ulaştırıldı.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.