""

Yozgat Ülkü Ocakları konseri büyük ilgi gördü « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:44

Yozgat Ülkü Ocakları konseri büyük ilgi gördü

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Şahlanış gecesi’ konseri Yozgatlılardan büyük ilgi gördü. Gece de sahne alan Ali Kınık ile Ahmet Şafak, söyledikleri türkülerle davetlileri coşturdu.

Yozgat Ülkü Ocakları konseri büyük ilgi gördü
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2017 - 10:15

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Şahlanış gecesi’ konseri Yozgatlılardan büyük ilgi gördü. Gece de sahne alan Ali Kınık ile Ahmet Şafak, söyledikleri türkülerle davetlileri coşturdu.
Rıza Kayaalp Kapalı Spor salonunda düzenlenen konsere, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP İl Başkanı Ethem Sedef, MHP Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz ve çok sayıda davetli katıldı.
Ali Kınık, konser öncesi katılımcılara birlik beraberlik mesajı verdi. Kınık, söylediği şarkılarla, hayranlarına neşeli dakikalar yaşattı.
Hep bir ağızdan söylenen şarkılarla salonu inleten ülkücüler, konser sonunda Ali Kınık ve Ahmet Şafak ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleri ile yarıştılar.
Konser de, üç hilal ve kurt figürünün yer aldığı bir tablo da açık arttırma ile satıldı. Tablo’yu iki bin lira veren Efe Medikal sahibi satın aldı. Ayrıca, konsere sponsorluk yapan kişilere de plaket takdim edildi.
ÜLKÜ OCAKLARI EN DİNAMİK TEŞKİLATTIR

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, ülkü ocaklarının ilim irfan yuvası olduğunu belirterek,  “En dinamik, en güçlü, en etkin bir teşkilat varsa o da ülkü ocaklarıdır” dedi.
Ülkü Ocaklarının, Türk gençliğinin şaşmaz adresi olduğunu vurgulayan Kılavuz, “Ülkü ocakları gençlik aşısının vurulduğu yerdir. Şehitler otağıdır. Cennet vatanımızın bölünmemesi ve parçalanmaması için şahadet şerbeti içtiler. Biz faniyiz ama baki olan davamızdır. Allah’ın davasıdır. Onun kelamını yeryüzüne yaymaktır. Bizim önceliğimiz milletimizin çıkarlarıdır. Anamız babamız vatandır. Kara sevdalı olduğumuzda yüce Türk milletidir. En dinamik, en güçlü, en etkin bir teşkilat varsa o da ülkü ocaklarıdır” diye konuştu.
15 TEMMUZ’U UNUTMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL
’15 Temmuz’u unutmamız mümkün değil’ diyen Olcay Kılavuz, bunlara asla taviz vermeyeceklerini ifade etti.
Partinin içini karıştırmaya çalışanlara Alparslan Türkeş’in ‘çıkar ve menfaat içerisinde olanlar bizimle gelmesinler’ sözünü hatırlatan Olcay Kılavuz,  Varlığın teminatının ülkücüler ve Türk milliyetçileri olduğunu kaydetti.   Kılavuz, “Vatan olmadan siyaset olmaz. Devlet olmadan biz olamayız. Türk milletinin ayakta kalması, birliği ve bütünlüğü ile mümkündür. Partimizi içeriden karıştırmaya çalışanlar hüsrana uğrayacaktır. Bir kaç alkışla ayakları yerden kesilenler, kafalarının üzerine çakılacaklarını da unutmamalılar” dedi.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman’da katılımcılara teşekkür ederek, böylesine yoğun katılımın olmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Küçükduman, “Ülkücüler arasında saygı sevgi ve hoş görü her zaman ön planda gelmektedir. Ülkü Ocakları olarak düzenlemiş olduğumuz “Şahlanış” adlı gecemizi büyük bir coşkuyla ve salonlara sığmayan bir kalabalıkla gerçekleştirdik. Bu vesile ile bu mutlu gecede bizleri katılımları ile yalnız bırakmayan Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz’a İl Başkanımız Sayın Ethem Sedef’e, Merkez İlçe Başkanımız Tekin Irgatoğlu’na,  Çiçekdağı Belediye Başkanı Sayın İsmail Deniz’e ve bizleri yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.