""

Yozgat Ülkü Ocakları Şehit annelerini unutmadı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 03:56

Yozgat Ülkü Ocakları Şehit annelerini unutmadı

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, Anneler Günü Dolayısıyla şehit annelerini ziyaret ederek, annelerin elini öpüp gönüllerini aldı.

Yozgat Ülkü Ocakları  Şehit annelerini unutmadı
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2017 - 7:00

Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman ve ocak üyelerinden bir grup Yozgat’ta ki şehit annelerini ziyaret ederek anneler gününü kutladı. Günün anısına annelere hediye veren İl Ocak Başkanı Duran Küçükduman, “Annelerimiz bizlere şehitlerimizin emanetleridir. Onların haklarını ne yapsak ta ödeyemeyiz. Sadece bugün değil her gün yanlarındayız. Onlar bizim başımızın tacıdır.”dedi.
Şehit ve gazi annelerinin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Küçükduman, “ Sadece bugüne özel değil, Şehit ve gazi annelerimizin her zaman yanlarındayız. Aziz şehitlerimiz bu vatanın bölünmez bütünlüğü için gözlerini kırpmadan canlarını feda ettiler.
Gazilerimizde yine kutsal vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna gazi oldular. Onların emanetleri bizim başımızın tacıdır. Bugünde onlarla birlikte ve daima yanlarında olduğumuzu hissettirme adına ziyaret ettik. Bizlerde onların evlatlarıyız.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.