""

Yozgat Vakfı’ndan ‘Gurbetten sılaya Yozgatlılar buluşması’ « Yeniufuk Gazetesi

11 Mayıs 2024 - 08:13

Yozgat Vakfı’ndan ‘Gurbetten sılaya Yozgatlılar buluşması’

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı ve Yozgat Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, tarafından düzenlenen “Gurbetten sılaya Yozgatlılar buluşması” siyaset, iş dünyası ve yurt dışından gelen gurbetçileri bir araya getirdi.

Yozgat Vakfı’ndan ‘Gurbetten sılaya Yozgatlılar buluşması’
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2022 - 14:54

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı ve Yozgat Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, tarafından düzenlenen “Gurbetten sılaya Yozgatlılar buluşması” siyaset, iş dünyası ve yurt dışından gelen gurbetçileri bir araya getirdi.
Yozgat Çamlık Otelde Kurban Bayramının 3.ncü günü düzenlenen programa; AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, CHP Milletvekili Ali Keven, MHP Milletvekili İ Ethem Sedef, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, İYİ Parti İl Başkanı Metin Özışık, DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Yılmaz, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan, MHP Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, Yozgatspor Kulüp Başkanı Kazım Arslan, İYF Genel Başkanı ve Yozgat Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, İYF’ye bağlı yurt içi ve yurt dışı federasyon başkan ve temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
İYF VE Yozgat Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verdi
Yozgat ve Yozgatlılar adına yapılacak ve yapılması planlanan bütün çalışmalara dün olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, ortak paydalarının Yozgat olduğunu ifade etti.
Yozgatlılara yönelik hizmetlerine bir yenisini kurdukları Yozgat Vakfı ile sürdüreceklerine dikkat çeken Yılmaz, “Bugün burada siz değerli davetlilerimizle bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk içerisindeyim. Yozgat’ımızın kalkınması ve gelişmesi adına atılacak adımlara her zaman destek olmaya hazırız. Ben inanıyorum ki burada; gerek değerli vekillerimiz gerekse yurt içi ve yurt dışından gelen temsilcilerimiz ilimizin gelişmesi adına yapılacak bütün çalışmalarda taşın altına elini değil gövdesini koyacak inançtadırlar. Biz Yozgat’ımız adına ülkemiz adına el birliği, gönül birliği içerisinde olduğumuz sürece yapamayacağımız, başaramayacağımız şey yoktur. Bu vesile ile bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz Gurbetten Sılaya Yozgatlılar Buluşmasını önümüzdeki yıllarda da düzenleyerek geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
Ak Parti Milletvekili Yusuf Başer, CHP Milletvekili Ali Keven ve MHP Milletvekili İ Ethem Sedef’te yaptıkları konuşmalarda birlik beraberlik mesajı vererek, etkinliği düzenleyen İYF ve Yozgat Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yılmaz’a teşekkür etti.
Konuşmaların ardından katılımcılar Yozgat ve Yozgatlılar adına yapılması planlanan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Samimi bir ortamda geçen program günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Ferhat ÖZER

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.