""

Yozgat Valiliği gerekli tüm tedbir alınmıştır « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 21:06

Yozgat Valiliği gerekli tüm tedbir alınmıştır

Önceki gün Milliyetçi Hareket Partisi MHP’den ihraç edilen Sinan Oğan,’ın ‘Hayırlı Anadolu Yürüyüşü’ programları kapsamında geldiği Yozgat’ta meydana gelen olayla ligili Yozgat Valiliğinden de yazılı bir açıklama yapıldı.

Yozgat Valiliği gerekli  tüm tedbir alınmıştır
Son Güncelleme :

28 Mart 2017 - 7:00

Açıklamada şunlar kaydedildi:” İlimizde 26.03.2017 tarihinde 24. Dönem Milletvekili Sayın Sinan Oğan ve ekibince kapalı yer toplantısı düzenlenmiştir. Toplantı öncesinde salon tahsisi yapılmış ve gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır.
Toplantının yapılacağı yer çevresinde, karşı düşünceye sahip grup ile Sayın Oğan’ın ekibi arasında sözlü sataşmalar olmuştur. Güvenlik birimleri iki grubu ayırmak üzere tedbirlerini almıştır. Bu grupların güvenliğinin sağlanması esnasında 2 güvenlik görevlisi yaralanmıştır. Olay esnasında ne resmi görevliler nede gösteri yapanlarca asla silah kullanılmamıştır.
Sayın Oğan’ın ekibinden kimse fiziki bir zarar görmemiştir. Sayın Oğan’ın sosyal medyadan yaptığı suçlamalar asla gerçeği yansıtmamaktadır. Bu suçlamaları iftira olarak görüyor ve tamamıyla reddediyoruz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.