""

Yozgat Zabıtası Ankara’da Çalıştay’a katıldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 09:35

Yozgat Zabıtası Ankara’da Çalıştay’a katıldı

Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bu yıl ilk defa Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve Belediyeler Birliği’nin tarafından düzenlenen ve 70 ilin katıldığı Zabıta Çalıştayına katıldı.

Yozgat Zabıtası Ankara’da Çalıştay’a katıldı
Son Güncelleme :

30 Kasım 2016 - 7:00

Yozgat Zabıta Müdürü Musa Baran, yaptığı açıklamada bu yıl ilk defa birincisi düzenlenen Zabıta Çalıştayı’na 70 ille beraber Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve Belediyeler Birliği’nin ortaklaşa düzenlediğiZabıta Çalıştay’ına katıldıklarını belirterek yapılan Çalıştay’ın çok verimli geçtiğini söyledi.
Baran, “Zabıtaların problemleri sıkıntıları yapılması gerekenleri değerlendirme fırsatı bulduk. Ayrıca yeni bir zabıta yönetmenliği de hazırlanıyor ve bitmek üzere. 1-2 ay içerisinde bakanlığa sunulup onaylanıp yürürlüğe konacak. Bu arada çalıştay’da çok güzel bir organize yaptılar. Zabıtanın dertleri sıkıntıları problemleri gündeme getirildi. İl, il herkes söz aldı ve Yozgat olarak bizlerde söz alarak yapılması gerekenleri zabıtanın sıkıntılarını dile getirdik. Yozgat’taki zabıta arkadaşlarımızın ilgili belediye başkanımızla diyaloğa geçerek belediye başkanımızın bize verdiği destek ve yetki hususlarını görüştük. İlimizde yapılan çalışmaları anlattık.”dedi.
Çalıştay’ın oldukça verimli geçtiğini vurgulayan Baran, “ Bu çalıştay’ın çok verimli olduğunu ve daha devamını her yıl yapılacağını yapılması gerektiğini istedik. Katılımcılar Çalıştay’dan oldukça memnun bir şekilde ayrıldılar. Çalıştay’a gitmemizde en büyük destek olan Belediye Başkanımız Sayın Kazım Arslan Bey’e ve Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kılıçaslan’a teşekkür ediyorum. Çünkü zabıta adına çok güzel bir programa katılmamızı sağladılar. Bundan sonrada bu tür etkinliklerin devamı gelecek. Katıldığımız çalıştay’da her ilin, ilçe zabıta amirleri ve müdürlerinin ayda bir araya geldiklerini söylediler. Bizlerde Yozgat Zabıta Müdürlüğü olarak Yozgat’ta ilçe zabıta amirleri ve müdürleriyle birlikte bir araya gelerek sıkıntılarımız problemlerimiz dile getirerek fikir alışverişinde bulunmak adına böyle bir toplantı düzenlemek istiyoruz. Bunu en kısa sürede hayata geçireceğiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.