""

Yozgat’a yönelik yapılan hakaretlere suç duyurusunda bulundu « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:50

Yozgat’a yönelik yapılan hakaretlere suç duyurusunda bulundu

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sinan Çelik, sosyal medya üzerinden Yozgat’a yönelik yapılan hakaretlere tepki göstererek suç duyurusunda bulundu.

Yozgat’a yönelik yapılan hakaretlere  suç duyurusunda bulundu
Son Güncelleme :

19 Nisan 2017 - 7:00

Yozgat TSO Meclis Başkanı Sinan Çelik, 16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen Anayasa değişikliği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne yönelik referandumda demokrasinin kazandığını söyledi. Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat’ta milli iradenin öne çıktığını aktaran Çelik, sosyal medya üzerinden Yozgat’a yönelik yapılan hakaret içerikli paylaşımlara karşı tepkisini ortaya koydu. Çelik, “Referandumun ardından yapılan paylaşımlara karşı sessiz kalmamak ve paylaşımları yapanların adalet önüne çıkarılması için bir vatandaş olarak suç duyurusunda bulunuyorum” dedi.
TSO Meclis Başkanı Çelik, Yozgat’ın bu tür paylaşımları hak etmediğine değinerek, vatandaşlara suç duyurusunda bulunma çağrısı yaptı.Çelik, zihniyet bozukluğu içerisinde olanların ve hazımsızlık çekenlerin adaletin huzuruna çıkarmak için adım atılmasını istedi. Çelik, yurt içi ve yurt dışında yaşayan Yozgatlıların 1 milyon civarında suç duyurusunda bulunması çağrısını yaptı.
Yozgat’ın birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu ve bunu bozmak isteyenlerin sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunduğunu ileri süren Çelik, “Yozgat’ta AK Partilisi, MHPlisi, CHPlisi ve her partiden mensup insanlar bütünlük içerisinde hareket etmektedir. Referandumda hayır oyu kullanan vatandaşlarımızda, farklı fikirlere sahip vatandaşlarımızda, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımları kabul etmeyecektir. Gerekli tepkiyi ortaya koyacaktır” ifadelerini kullandı.
Çelik, sosyal medya üzerinden hakaret paylaşımları yaparak, Yozgat’ı karalayanların adalet önüne çıkarılması için suç duyurusuna ilişkin dilekçesini Avukat Ömer Faruk Açıkgöz’e verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.