""

Yozgatlı mobilyacılardan Avrupa tarzı mobilya « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:58

Yozgatlı mobilyacılardan Avrupa tarzı mobilya

Yozgat’ta kendi halinde bir mobilya ustası olan Adem AKI yaklaşık 5 yıldır Avrupa ülkelerinde ki mobilya tasarımlarını inceleyerek ülkemizde bu dizaynları kullanmaya başladı.

Yozgatlı mobilyacılardan Avrupa tarzı mobilya
Son Güncelleme :

02 Ekim 2017 - 7:00

Avrupa ülkelerinin kullandığı ev mobilyalarına ve tasarımlarına merak saran Adem AKI beş yıldır bu tasarımları üretim aşamasından montajına kadar takip ettiği araştırmalarını tamamladı.
Bir çok ülkenin mutfak, genç odası, yatak odası ve ticari dükkanlarının stillerini ve farklılıklarını gözlemleyen Yozgatlı mobilyacı ‘’Müşterilerime son 1 yıldır bunu Türkiye’de tasarlayarak kullanıyorum ve memnun kalan müşteri oranı çok yüksek ‘’ dedi.
İlk başlarda hobi olarak yabancı stil ve dizaynları inceleyen Yozgatlı Mobilyacı sözlerine şöyle devam etti : ‘’ Bir çok ülkenin kendine özgü tasarımları mevcut. Kullandığı beyaz eşyalara ve ülke yaşantılarına göre kullanımı kolay tasarımlar yapmışlar. Yaşantı tarzlarına ve aile içi kişi sayısına göre yatak odaları tasarlamışlar. Ticaretle uğraşan firma ve dükkanlar metal yığınından kurtularak ahşaba yönelmişler. Ahşabı çeşitli aşamalardan geçirirek kendilerine özgü dükkanlar tasarlamışlar. Artık sıradanlıktan ziyade kişiler kendi hobilerine ve zevklerine göre ticarethanelerini geliştirmişler. Bunun örneklerini en güzel optik/gözlükçü dükkanların da görüyoruz. Optik mağazalarda ki tasarımlar ise çok hızlı ve fantastik ilerlemiş.
İlk başlarda hobi amaçlı birkaç müşterime yabancı stil yatak odaları, genç odaları ve mobilyatürleri yaptım. Sonra birkaç optik mağazayı tasarladım. Şimdilerde ise inşaat firmalarından gelen yoğun talepler var. Ülkemizde ki kültürel motif ve desenleri ürettiğim ürünlere yansıtmaya dikkat ediyorum. Her yeni mobilyaya yeni bir şeyler katarak daha çok hobi amaçlı ışıltılar ekliyorum ‘’ dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.