""

Yozgatlı vatandaşlar sandık başına gitti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:43

Yozgatlı vatandaşlar sandık başına gitti

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişi öngören anayasa değişikliği halk oylamasına ilişkin oy kullanma işlemleri, yurdun genelinde olduğu gibi Yozgat’ta saat 08.00’da okullara kurulan seçim sandıklarında seçmenler oy vermeye başladı.  

Yozgatlı vatandaşlar sandık başına gitti
Son Güncelleme :

16 Nisan 2017 - 19:55

Yozgat’ta Sabahın erken saatlerinde sandık başına giden vatandaşlar, görevliler tarafından hazırlanan ve üzerinde ‘evet’ ve hayır’ yazan oy pusulasını ve zarfı aldı. Sınıflardaki kabinlerde tercihlerini yapan seçmenler, daha sonra oylarını şeffaf oy sandıklarına attı. Yozgatlı seçmenlerin yoğun ilgi gösterdiği halk oylamasında yaşlı ve engelli vatandaşların da sandık görevlilerinin yardımıyla oy kullandıkları gözlendi. Bazı vatandaşlar ise sandığa çocuklarıyla geldi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.