""

Yozgatspor 2. tura yükseldi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 11:23

Yozgatspor 2. tura yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, MKE Kırıkkalespor’u Ali Yakup, Hakkı Tosun ve Umut Ceylan’ın golleriyle 3-0 mağlup ederek 2.tur’a yükseldi.

Yozgatspor 2. tura yükseldi
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2017 - 7:00

“A Spor” ekranlarından canlı olarak yayınlanan karşılaşmada temsilcimiz maçın 90 dakikası üstünlüğünü koruyarak gelecek adına umut verdi. Yozgatspor rakibine tek bir gol pozisyonu vermeden Ziraat Türkiye Kupası’nda bir üst tura yükselerek, MKE Kırıkkalespor’u kupada saf dışı bıraktı.
ÜST TURA YÜKSELDİK
Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur mücadelesi kapsamında Fikret Karabudak Stadyumu’nda MKE Kırıkkalespor ile karşılaşan temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, 49-50 ve 79. dakikalarda bulduğu 3 golle bir üst tura yükseldi. Kırmızı siyahlı temsilcimiz karşılaşmaya Cengiz, Erdoğan Oluk, Burak, Ziya, Ali Yakup, Hakkı, Ahmet Ceran, Mesut, Ferhat ve Umut on biri ile başladı. 49.dakikada sol kanattan iyi gelişen Yozgatspor atağında topla buluşan Mesut, ceza sahası dışında müsait pozisyonda olan Ali Yakup’u gördü. Ali yakup yerden sağ köşeye gönderdiği plasede takımını 1-0 öne geçirdi. Golün santrasının hemen ardından ceza sahası içinde rakiplerini bir bir çalımlayan Nizamettin’i faulle durduran Kırıkkalespor defansı hakemin penaltı kararı vermesine sebep oldu. Topun başına geçen deneyimli golcü Hakkı Tosun, 50.dakikada skoru 2-0’a getirdi. 79.dakikada sağ kanattan iyi bindirme yapan Ziya İstek çizgiye kadar indikten sonra, topu ceza sahası içinde bulunan Umut ile buluşturdu. Umut’un şutunu zor çıkaran Kırıkkalespor kalecisi dönen topa engel olamadı ve kırmızı-siyahlılar skoru 3-0’a getirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.