""

Yozgatspor Fidan’a emanet « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 02:58

Yozgatspor Fidan’a emanet

Geçen hafta temas kurulan ve görüşmeler gerçekleştirilen Memduh Fidan ile anlaşmaya varıldı. Dün Yozgat’a gelen ve yönetim ile görüşme gerçekleştiren Fidan Yozgatspor 1959 FK’nın teknik direktörü oldu.

Yozgatspor Fidan’a emanet
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2017 - 7:00

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Yozgatspor 1959 FK’da yönetim Memduh Fidan ile anlaşmaya vardı. Feridun Dündar ile yolların ayrılmasından sonra ismi öne çıkan adaylardan olan Fidan ile görüşme gerçekleştiren Yozgatspor yönetimi, en son Sultangazi Spor’u çalıştıran Memduh Fidan ile masaya oturdu. Olumlu geçen görüşmelerin ardından tecrübeli teknik adam ile anlaşmaya varıldı.
2016-2017 sezonun sona ermesinin ardından Feridun Dündar ile yollarını ayıran Yozgatspor 1959 FK yönetimi teknik direktör arayışlarına hız vermişti. İsmi ön plana çıkan adaylardan Memduh Fidan ile ön görüşme gerçekleştiren Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, deneyimli teknik direktör’ü Yozgat’a davet etmişti. Yozgat’a davet edilen Memduh Fidan dün Yozgatspor yöneticileri ile bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. Yardımcı antrenörleri ile birlikte gelen Fidan ile olumlu geçen görüşmelerin ardından anlaşmaya varıldı.
Memduh Fidan’ın yardımcılığını daha önce Yalovaspor’da çalışan Cengiz Bıyıklı yapacak. Yozgatspor’un kalecilerini de daha önce Altınordu Spor’un kaleci antenörü olan Ferit Özinan çalıştıracak. Mevcut bulunan kadro üzerinde bir analiz yapacak olan Fidan yönetime kalmasını ve gitmesini istediği oyuncuların listesini verecek. Fidan’dan alınan listeden sonra Yozgatspor yönetimi de transfer çalışmalarına hız verecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.